2019. már 18.

10 kihagyhatatlan program Balin, ha 2 hétre érkezel

írta: chxxx
10 kihagyhatatlan program Balin, ha 2 hétre érkezel

Na, mert ha 1 hétre jössz - egyáltalán mit gondoltál tulajdonképpen??? -, akkor hagyj ki belőlük párat, vagy nem szállsz fel a gépre hazafelé!

Vannak olyan programok, amiket minden sarkon az orrodba fognak tolni, el sem tudod kerülni. A lenti listában igyekeztem olyanokat gyűjteni, amik nem annyira egyértelműek.

Azért említsünk meg párat az agyon reklámozottak közül is (kattints a szövegben a linkekre a részletekért!):

  • Hajózás Nusa Lembonganra - hajóval lehet menni, egész napos utak vannak, a szigeten végtelen mennyiségű tengerpart van, naplementékbe vesző sziklák és hullámtörések, mangrove erdők és a tengerben dús élővilág.
  • Quadozás/raftingolás a hegyekben - nincs is jobb, mint a melegben bezúzni az őserdőbe és abban reménykedni, hogy egy öklömnyi pók sem feszítette ki a hálóját tegnap óta az úton keresztbe...jó buli :)
  • Tegalalang rizs-terasz túra - azt mondják, hogy a gyönyörűen üde zöld teraszok mindenkit rabul ejtenek. Körben őserdő (igen, ez kb. mindenhol van), a vízfelületen tükröződő felhős kék ég (t.i. a rizs mindig nyakig ázik a vízben), és állítólag a rizs szemek mennyiségével megegyező szúnyoghad áll a kedves turisták rendelkezésére (volt pár, de nem vészes). Ezen kívül minden fáról lóg legalább egy óriás hinta, ha valakinek kényszeres sikoltozhatnékja lenne.
  • Búvár-séta a tengerfenéken (ez egész szexi amúgy) - tesznek rád Lembonganon egy merülő harangot (kapsz levegőt és a tömege lent tart a padlón), és irány a korallban és halakban gazdag tenger. Mintha búvár lennél. Ha meg az vagy, akkor úgyis úszni mész be és nem sétálni. Tökéletes élmény azoknak, akik kalandosan-kényelmesen akarják megismerni a Nagy Kékséget.

Ezeket bárki meg tudja csinálni, mert az összes iroda ezeket akarja eladni neked. Párat érdemes kipróbálni belőlük. Most viszont, nézzük a kisebb ékszereket:

Szólj hozzá

Programok Strandok Bali Jóga Ubud Mount Batur Hidden Canyon