2018. okt 23.

A Rejtett Kanyon - canyoning Balin

írta: chxxx
A Rejtett Kanyon - canyoning Balin

Úgy, de úgy el van rejtve, hogy majdnem lefejeltük a színes táblát a bejáratánál.

Kanyoning - Hidden Canyon, Bali

Elkezdték kiépíteni a parkolót meg a bejáratot, mint Egerszalókon a "sáros-fürdőt", ami itt egyébként a helynek előnyére vált (a fürdőben szexibb volt a retro). A 80e IDR-es belépő tartalmaz egy túravezetőt (vízálló zsákkal, szóval pénzt, fényképezőt lehet vitetni vele), törölközőt, zárható szekrényt és egy üveg vizet mindenkinek, a végén pedig zuhanyt. EU konform lett.

A kanyonozás (canyoning) arról szól, amit gyerekkorodban a szüleid nem engedtek meg neked, pedig nagyon vágytál rá: kirándulás közben az a feladat, hogy cipőstül belecsattogj a patakba, néha beleugorj és ezért még meg is dícsérjenek.

Kanyoning - Hidden Canyon, Bali

Lehet cipőben is menni (néha ki kell hajigálni belőle a kavicsokat) vagy mezitláb (a kavicsok kneipp masszázst biztosítanak végig). Az út 2-3 km, mókás, tele érdekes növényekkel, állatokkal, vízesésekkel, forrásokkal, a kanyon alján folyó patakkal (ami esős évszakban állítólag megtölti a 10 méter mély kanyont, szóval nov-márc között nem tuti a séta. Néha kötelezően vízen át kell úszni, szóval ne öltönyben-nyakkendőben tessék menni. 2 órás szórakozás, kirándulás, és élmény az egész családnak.

Kanyoning - Hidden Canyon, Bali

Kanyoning - Hidden Canyon, Bali

Szólj hozzá

Programok Bali Ubud Hidden Canyon