2018. okt 02.

A 6 legjobb Beach/Club Balin

írta: chxxx
A 6 legjobb Beach/Club Balin

Három nagy iránya van a strandon ücsörgésnek Balin.

1) Kimész a homokba, leterítesz egy törcsit, és ráülsz. Semmi meglepetés, tiszta homok lesz a segged. Szoktunk levinni egy üveg csapvizet, mert nem mindenhol van zuhanyzó, ha van, akkor 2-3.000 IDR (40-60 Ft) egy zuhanyozás.

Bali beach life 1
(Ha a képek nem töltődnek be: jobb klikk + megnyitás)

2) Kibérelsz egy napágyat, ebből általában mindenhol van ezer darab, ráfekszel és fel sem állsz onnan naplementéig. Az árak változnak, jellemzően 100e (2.000 Ft) körül van egy ágy, esetleg 150e-ért kettő, vagy 200e-ért egy-egy. Ha szerencsés helyen vagy (nem Kuta, Seminyak, Sanur és hasonlók), akkor olyat is találhatsz, ahol egy ital egy ágy. Ez a legjobb ajánlat, nyilván. A szörf bérlésnél is adnak széket, akkor legalább csináltál valamit.

Bali beach life 2

3) Becsapódsz a komrádokkal egy Beach Clubba, élvezed a koktélokat, a napot, a medencét és néha, de általában a többiek homlokán furcsa kérdő ráncok mellett, hogy miszerint: "ez az ember normális?", kisétálsz a medencéből a tengerbe bele. Ezeken a helyeken is általában ágybérlet van: 200e / ágy, vagy esetleg egy cabana 600e-ért. Itt a helyes stratégia nyilván az, hogy beköltözöl nyitáskor, és te vagy az utolsó, akit elkergetnek az esti denevérek. Szintén helyfüggő, van, ahol szintén "levásárolható minimum" van, vagyis, ha kevesebbet eszel, akkor is többet fizetsz. Tekintettel arra, hogy az árak azért az elegánsabb régióban vannak, hamar elérhető egy fél nap alatt bármilyen limit. Kivéve a balkáni "még a svédasztalnál nyomunk pár szendvicset anyu táskájába" modell esetén...ezt ne tedd!

Bali beach life 3

A legjobb helyek (eddigi ismereteink alapján :-), de még hosszú az év):

Seminyak-Kuta-Canggu oldal

Sanur-Ubud oldal

(igen, még csak négynél tartunk, a címben meg nagyképüen 6-ot írtam...dolgozunk rajta!)

Pár véletlenszerű Beach Club kép, csak a látvány kedvéért:

Bali beach life 4

Bali beach life 5

Bali beach life 6

Szólj hozzá

Programok Strandok Bali