2018. sze 15.

Ubud - majmok, jóga, turisták

írta: chxxx
Ubud - majmok, jóga, turisták

Ubud városa Denpasartól északra található a hegyekben kb. 40 percre. Hihetetlenül üdezöld rizsföldek közepén, a nemzeti termékük legnagyobb részét jól láthatóan a fa-péniszek külnböző méretű, színű és funkciójú műalkotásaiból szerzik be. A maradékot a rengeteg étterem és szálloda adja egészen biztosan. De, hogy miért gondolják, hogy az 5 darabos műbráner sörnyitó a legtutibb termék a lelki megtisztulásra vágyó turisták számára, az rejtély.

A világ legszebb dzsungelre néző jógatermei is itt vannak (ki is próbáltuk mindjárt...):

Jógaterem - Ubud

Rizsföldeken átfutó kis utak melletti éttermekkel (a képen egy kétirányú gyalogos és motoros forgalomra szánt szélességű út látható, már ránézésre is biztonságos, kétoldali öntözőcsatorna-mederrel ellátva :-)):

Motorozás a rizsöldeken - Ubud

Gyönyörű medencés-szállodákkal, és amúgy olcsó AirBnB lakásokkal együtt (kb. 4000 forint/szoba). A városon belül van egy állatkert és egy majom-rezervátum is, ahol a majmok simán kinyitják a hátizsákunkat és megnézik, hogy mit hozott a Jézuska!

Monkey Forest - Ubud

Bevásárló körutakkal, nagyszerű vacsorákkal, naplementés-rizsföldes beszélgetésekkel, 3-4 napra tökéletes hely, illetve, ha valaki pont itt szeretné megszerezni a jógaoktatói vizsgáját, be is lehet költözni egy-két hónapra is lelkiismeretfurdalás nélkül.

Szólj hozzá

Programok Bali Jóga Ubud